Noć knjige 2020. ide dalje

Objavljeno: 25. 3. 2020.

Unatoč svim nedaćama koje su nas pogodile, kolege iz Organizacijskog odbora Noći knjige 2020. vas pozivaju da iskoristite svoje online kanale, društvene mreže, video i audioservise, prijenose uživo i ostale mogućnosti s kojima raspolažete kako bismo jedinstvenom akcijom pogled javnosti usmjerili na knjigu, koja se u ovim izazovnim i neizvjesnošću ispunjenim vremenima pokazuje kao utočište, utjeha, razbibriga, pa i imperativ.

Svoje programe i akcije u Noći knjige 2020. možete prijaviti do 23. travnja putem online prijavnice. Promidžbene materijale nećemo vam, kao prethodnih godina, slati poštom već ćemo vam omogućiti da ih preuzmete iz rubrike Promo i Press na našoj mrežnoj stranici.

Molimo sve koji su do sada prijavili program u sustav Noći knjige, a nisu ga u mogućnosti održati niti prebaciti u virtualnu inačicu, da nas o tome obavijeste na adresu e-pošte kontakt-osobe kako bismo mogli izvršiti odgovarajuće izmjene.

Pozivamo vas i da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici i Facebook stranici Noći knjige jer ćemo, kao i uvijek, pripremiti mnoštvo zanimljivosti i iznenađenja.

Noć knjige ide dalje!

Zdravi nam bili!

Organizacijski odbor Noći knjige 2020.

Informacije: dzvonarek@nsk.hr

Telefon: 0992557363