Noć knjige 2020. – 1. poziv

Objavljeno: 28. 2. 2020.

Objavljen je 1. poziv za sudjelovanje na devetoj Noći knjige, koja će održati u četvrtak 23. travnja 2020. godine. Organiziramo je uz Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dan hrvatske knjige (22. travnja) kako bismo potaknuli čitanje, promicali knjigu te javno govorili o njezinu položaju i vrijednosti u suvremenome društvu.

Prijava programa

Programi Noći knjige 2020. moći će se prijaviti od 5. do 27. ožujka 2020. godine putem prijavnice koja će biti dostupna na internetskoj stranici Noći knjige, o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti.
Pozivamo vas da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici i Facebook stranici Noći knjige jer ćemo, kao i uvijek, pripremiti i mnoštvo drugih zanimljivosti i iznenađenja.

Organizatori Noći knjige su: Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske gospodarske komore, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, Udruga za zaštitu prava nakladnika – ZANA, portal za knjigu i kulturu Moderna vremena Info, Knjižni blok – Inicijativa za knjigu te Hrvatska udruga školskih knjižničara.

Tema Noći knjige 2020: KNJIGE KOJE SU MIJENJALE SVIJET